sâmbătă, 14 august 2010

LA MULTI ANI, USBMANIA!

Incep prin a ura "LA MULTI ANI!", site-ului USBMANIA pentru cei 3 anisori impliniti.
Tuturor ne sunt necesare anumite produse, gadget-uri in vacanta, concediu sau acasa, produse usb in cazul nostru, ce ne usureaza semnificativ viata, activitatea, mai ales cand suntem in prezenta unui laptop, tot mai nelipsit in vacantele noastre, nevoia de "ONLINE" fiind tot mai acuta. Va recomand astfel site-ul USBMANIA, site ce vapoate schimba viziunea asupra atat de necesarelor gadget-uri usb. Eu recomand 3 produse uimitoare, pentru mine, utile in vacanta, atat pentru conectivitatea multipla cu alte gadget-uri, telefoane, cititoare carduri, incarcatoare, etc. :

1. Mouse Pad cu Hub si Card Reader
Ideal in vacantele noastre, acest gadget se potriveste perfect cu laptop-ul vostru (nostru), atat ca ajutor in conectarea mai multor periferice usb, cat si ca decor de masa datorita iluminarii periferice a pad-ului, si nu in ultimul rand datorita cititorului de carduri, atat de util in vacanta, pentru cardul din telefon, cardul din aparatul foto si chiar din camera video digitala.

2. Trusa Accesorii USB Model 1
Cu totii ne reamintim ca cel putin o data am plecat in concediu sau vacanta uitand cate ceva important, si ma refer aici la multitudinea de auxiliare, cabluri, borsete, acumulatori, incarcatoare sau telefoane. Remarc aici utilitatea unei truse foarte dotate, utile, cu o groaza de cabluri si adaptoare, necesara datorita complexitatii ei si posibilitatii interconectarii cablurilor, mufelor si adaptoarelor cu o multitudine de gadget-uri nelipsite noua. Toate acestea alaturate unui laptop, ca al vostru, vor face minuni in vacantele noastre de vara, nemaivorbind despre faptul ca toate se regasesc intr-o trusa, deci vor fi acolo unde ai nevoie de ele, cand ai nevoie.

3. Set Cadou Barbati
Ce poate fi mai frumos decat sa ai acest set de produse usb, atat de utile intr-o vacanta mai lunga sau mai scurta, alaturate extraordinarului vostru laptop. Utilitatea tuturor produselor usb, incluse in acest set, este pentru fiecare dintre ele indiscutabila, incepand de la aspiratorul usb pentru curatarea tastaturii si a mesei dupa ce dimineata iti citesti mail-urile timp de o ora mancand cate sandwich-uri poti, a plitei usb care iti mentine calda cafeaua pana termini de mancat sau pana termini de trimis impresii din vacanta tuturor cunoscutilor care vor sa stie cum iti merge in concediu/vacanta, a suportului de pixuri si creioane utile in vacanta cand iti notezi adresa unui edificiu de vizitat, sau a unui numar de telefon, remarcabil datorita schimbarii culorii sale ce creaza o atmosfera placuta pe masa/in camera, si nu in ultimul rand a lampii usb atat de utila seara/noaptea cand storci internetul de informatii cautate sau alimentezi cu stiri noi prietenii in mod direct prin mail sau prin tastarea indelungata pe paginile blog-ului personal.

Niciun comentariu: