marți, 20 iulie 2010

ACTIVITATEA MEA DE BLOGGER USURATA

Sunt un frecvent utilizator de internet, blogger inrait, in special critic al activitatii altora in blogosfera, si ca orice impatimit al articolelor scrise cu bun simt si responsabilitate, imi doresc nespus sa-mi usurez "munca" de internaut, prin cautarea inspirata a unui laptop cu toate accesoriile la purtator, ceva care sa includa absolut tot ce este necesar in apropierea ta: camera web, cititor carduri, Wi-fi, bluetooth, acumulator cu autonomie crescuta, un hard-disk incapator, unitate optica tip DVD-RW, microfon, boxe incluse, si altele asemenea, extrem de utile.
In cautarea mea asidua prin paginile ofertantilor de tehnica informatica, ajung pe aceasta pagina, unde am gasit o oferta extrem de atragatoare si de diversificata in materie de laptop-uri, cu dotari care mai de care mai atragatoare, nume de firme mai mult sau mai putin cunoscute, cu mai mult sau mai putin renume in randul maselor. Toata atentia mea a fost captata de o oferta DELL INSPIRON 1545, care se pare ca poate, si sigur va reusi, sa-mi faca nopti albe in incercarea de a gasi puterea si motivele plauzibile, in incercarea mea de a reusi sa-mi conving consoarta de necesitatea unui astfel de accesoriu, absolut util nu doar mie, ci si ei, tinand cont ca accesul meu la calculator trebuie sa fie in prealabil aprobat de fiica mea, in varsta de 11 ani, utilizatoare inraita a net-ului.
Atentia mi-a fost atrasa de prezentarea foarte reala si profesionista a laptop-ului cu pricina, si am sa fac referire doar la procesorul Core 2 Duo model T 6600 si FSB de 800 MHz, memoria RAM de 4GHz superutila in accesarea multipla a paginilor internet incarcate cu tot mai multe date, mai mult sau mai putin utile, capacitatea HDD-ului de 320 Gb suficienta pentru pastrarea de date, filme, poze, documente, dotarea cu camera Web cu rezolutie de 1,3 Mp, cititor de carduri 7 in 1, placa Wireless pentru a mai scapa de cabluri prin casa si accesa net-ul din orice colt al casei, placa video dedicata, acumulatorul Li-ion cu 6 celule ce asigura o autonomie de cca. 4 ore.
In speranta accesarii fondurilor familiale necesare achizitionarii acestei bijuterii, particip si la concursul organizat aici, cu speranta ca poate voi fi si eu o singura data norocos. BAFTA TUTUROR, DAR MAI ALES MIE!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Un concurs pe care nu se merita sa-l ratezi. Iti voi tine isonul.

Anonim spunea...

Bine spuse si prezentate.

Anonim spunea...

Intru si eu, daca voi câstiga sa nu te superi ca mi-ai dat de stire despre concurs.