miercuri, 14 iulie 2010

QuickMall te premiază cu un iPad!

Printre putinele site-uri dedicate vanzarii de produse care sa-si atraga clientii cu produse de marca, preturi competitive sau cadouri la cumparaturi de pe site. Segmentele in care activeaza site-ul sunt multe si diferite, permanent in intampinarea clientilor. QUICK MALL ofera cea mai eficientă metodă de cumpărături online oferind produse originale sub denumirea celor mai renumite branduri.
Un aspect important este ca se cunoaste in permanenta situatia stocului, lucru important atat pentru client cat si pentru operatorul care preia comanda.
Un aspect pe care clientii online din Romania nu prea il iau in calcul espe ca produsele achiziţionte de la QuickMall se pot returna, în ambalajul original şi în aceaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 10 zile de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, lucru imbucurator pentru clientii care vor constata ca au primit/comandat altceva decat isi doreau.
Codul Promo este un cod cadou acordat clienților QuickMall, cod care ii ajuta pe clienți sa beneficieze de discount-uri prestabilite pentru fiecare produs sau categorie de produs în parte.Codul Promo se poate folosi de fiecare dată când faci o comanda pe site-ul QuickMall cu condiția ca acest cod să fie în perioada lui de valabilitate. De fiecare dată când vei utiliza codul, vei beneficia de discouturile aferente, discounturi care ți se vor face cunoscute atunci cand primești Codul Promo.
In conformitate cu cele scrise de mine, va recomand un site care merita toata admiratia si increderea, prin vizita voastra pe QUICK MALL si nu in ultimul rand sa-mi comentati articolul, in situatia in care aveti ceva de spus, fie pozitiv sau negativ.
"Odată cu lansarea site-ului QuickMall, m-am înscris în competiția pentru un iPad. Dă și tu sfoară-n țară!"
Numarul meu norocos cu care m-am inscris in concura este 456789.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte bine spus, scris, detaliat. BAFTA!

Anonim spunea...

Felicitari, ma voi inscrie si eu.

Anonim spunea...

Vin si eu alaturi de tine.

Anonim spunea...

De cand imi doresc un asa premiu??? Cand am vrut sa-mi cumpar si am vazut pretul m-am decis sa particip si eu la concurs. Bafta!

Anonim spunea...

Cum ai aflat ca esti inscrisa???
Eu nu ma regasesc nicaieri. Mai incerc.