sâmbătă, 6 iunie 2009

SUSTINERE CONCURS TV LG

Ce poate fi mai atractiv decat un concurs la care poate participa oricine doreste pentru un minim de timp alocat, respectiv postarea pe blog-ul sau site-ul personal unui articol care sa faca trimitere catre un premiu pe care oricine l-ar dori: super televizor LCD LG ale carui detalii tehnice le gasiti aici http://www.concurslg.ro/despre-tv-lh5000/.
Acest concurs la care particip cu toata fiinta mea are si un regulament postat aici: http://www.sampler.ro/ unul dintre site-urile organizatoare ale acestui superconcurs alaturi de un alt site concacrat: http://www.concurslg.ro/.
Premiul este cu adevarat impresionant si poate fi vizualizat aici: http://www.concurslg.ro/despre-tv-lh5000/, detaliile tehnice sunt cu totul si cu totul deosebite, detalii ce pot crea panica in sufletul celui mai nou detinator de TV LCD.
Partea cea mai grea: castigator va fi desemnat acel participant care va reusi sa adune cele mai multe voturi de la prietenii sai. Pentru aceasta, trebuie sa recomanzi la cat mai multe persoane sa te voteze. Bafta tuturor, dar mai ales mie!
Pentru ca ajutorul vostru sa fie dus pana la capat va rog sa ma votati aici: http://www.sampler.ro/concurent/526/marian-florin-zainea.

Niciun comentariu: