miercuri, 19 octombrie 2011

POWER LAPTOP IS THE BEST!!!

Vreau prin aceasta postare pe blogul personal sa indrum prietenii, amicii si nu numai, pe cei care sunt nefericitii posesori ai unor astfel de gadget-uri defecte sau cu oarecare alte probleme functionale, catre site-ul celor care detin suprematia in remedierea unor astfel de defectiuni. Cele mai dese defecte, cauzate de neatentia proprie sau a copiilor de prin preajma se datoreaza DISPLAY-urilor , (http://www.powerlaptop.ro/categories/Display-Laptop/">display laptop). Acesta este doar unul dintre motivele pentru care postez, remedierea sau eliminarea problemelor cauzate de display-uri.
Un alt defect des intalnit este legat de nefunctionarea cooler-ului si implicit incalzirea excesiva, pana la distrugere a procesorului sau placii de baza. Cuvantul cheie este COOLER, (http://www.powerlaptop.ro/categories/Cooler-Laptop/">cooler laptop), rezolvabila la link-ul anterior.
Iar daca problemele persista ca frecventa, durata sau manifestare, nu va ramane decat sa apelati la specialisti, in adevaratul sens al cuvantului, SPECIALISTI, (http://www.powerlaptop.ro/categories/Service-Laptop-Reparatii-Laptop/">service laptop).
Acestea fiind spuse, va mai marturisesc, ca, acesti specialisti in laptop-uri organizeaza si un concurs cu un premiu deloc de neglijat, un LAPTOP.
BAFTA MIE !!!

Niciun comentariu: