duminică, 17 octombrie 2010

VIATA REALA CU MXHOST

Scriu acest comentariu, in atentia celor care doresc sa-si usureze viata, sa devina cunoscuti in mediul internaut, sa-si exprime puncte de vedere sau sa-si faca reclama, toate acestea cu ajutorul demn de toata lauda, promotiile lansate, prin solutiile web de calitate profesionala, cu o vechime de 6 ani pe piata romaneasca, deci suficienta experienta pentru gasirea celor mai bune solutii pentru clienti, toate acestea sunt posibile profesionistilor MXHOST.
Pe langa noua interfata a site-ului, a fost lansat primul server dedicat pentru MYSQL folosind un server Dell cu disk-uri SSD Intel, ceea ce permite obtinerea calitatii serviciilor oferite, in cautarea carora sunt clientii, prin rata de tranfer marita si viteza de acces, la care se adauga programul de fidelizare, gazduirea website, gazduire reseller, e-mail business. Si pentru ca toate acestea sa fie incununate si de posibilitatea castigarii unui premiu, un gadget dorit de oricine, un Apple Ipod, puteti participa si voi, dupa citirea cu atentie a regulamentului de concurs.
Participantilor la concurs le doresc multa bafta, dar in primul rand mie, si comunic astfel si numarul ales de mine pentru participarea la concurs: 7337.

Niciun comentariu: